Svea Webpay

SveaWebPay er en del av Svea Ekonomi AB som ble etablert allerede i 1981. Svea Ekonomi AB har arbeidet med betalingstjenester siden 1987. Vi har siden 2007 rendyrket tjenesten under navnet SveaWebPay.

Svea har i mer enn 30 år arbeidet med fakturaadministrasjon og finansiering, inkludert delbetaling og fakturakjøp, og er ett av Nordens største selskap innen sin bransje. Svea er dessuten finansielt meget sterk.

NB: Maks beløp på faktura og delebetaling er 50.000,- kr 

Informasjon om SveaWebPay Faktura:
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

 

Informasjon om SveaWebPay Delbetaling:
Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.

For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%
Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon

Allmenne vilkår finner du her: http://www.sveawebpay.no/kontovilkar/
Standardisert europeisk opplysninger om forbrukerkreditt finner du her: http://www.sveawebpay.no/kontovilkar/

*NB: Minimumsbeløp for å handle med Delbetaling = 500,-NOK 

 

Har du fått en faktura eller et utdrag fra SveaWebPay/Svea Finans AS?

  • Ring kundeservice: 73 93 06 29
    Sentralbord: 73 93 06 00
    Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00
  • Send e-post til kundeservice:kundeservice@sveafinans.no